august 2011

Når kjedsomheten har tatt balletak

Herregud. Hver eneste dag sitter jeg hjemme og sturer på nett og leser bøker.

Jeg hadde aldri i hele mitt liv trodd at jeg, frøken skolelei, skulle si at jeg savner å gå på skole! Da har jeg i hvert fall noe å gjøre. Men nå går jeg derimot omkring med nervøse blåknuter i magen. Tenk at det skulle være så forferdelig pinefult å vente på svar om jeg får jobb eller ikke?! Hadde jeg aldri trodd. 

Å ja, og når jeg ikke sitter pal på ræva og ser på Pretty Little Liars, trimmer jeg med en sånn rockering vettu, som veier hundre kilo og banker opp magen din, mens jeg ser på Cake Boss på tv. Også sykler jeg, hejhej.

Å ja, igjen! Øyet mitt har blitt friskt. GO ME!

 • 26.08.2011 kl.23:13
 • 0,-

Man håper det går bra

Jeg var i jobbintervju på søndag. Det gikk kjempefint syns jeg. Nå håper jeg det går bra.
Det er krevende å ha et avstandsforhold. Jeg liker det ikke, men jeg håper det går bra. 
Jeg vil føle meg ønsket, velkommen og elsket. Det føles ikke sånn nå, men jeg håper det går bra. 

Jeg har gjort et forsøk på å reservere en hybel. Jeg har ikke fått noe svar enda, men jeg håper det går bra.
Jeg tenker på å ta lappen snart. Jeg syns det er dødsskummelt å kjøre og tror jeg suger til det, men jeg håper det går bra. 
For tiden har jeg litt for mange bekymringer, men jeg håper det går bra. 

Jeg vil bare slutte å gråte.. 

 • 26.08.2011 kl.00:24
 • 1,-

Vellykket

Åhh, jobbintervjuet gikk kjempebra! Nå går jeg bare og håperhåperhåper på å få lærlingeplass hos Viola blomster & interiør. Hvis det blir som jeg ønsker flytter jeg til Kristiansund ASAP! Sayonara Trøndelag.

I dag flytter kjæresten og Aslaug og alle andre tilbake på internatet for et nytt skoleår. Jeg kjenner at jeg kommer til å savne å bo og gå på Skjetlein VGS. Den beste skolen jeg har gått på i hele mitt liv, men hey! Sier ikke nei takk til jobb og lønn og fagbrev og slike ting. Jeg tror det blir bra, jeg.

Og forresten, så har jeg svulst på øyet. Neida, men jeg har en teit opphovna og tett talgkjertel under øyelokket som gjør at jeg ligner på Quasimodo fra Ringeren i Notre Dame.


Søt ja

Neida men, jeg føler meg som Quasimodo og øyet mitt kan ikke bli fort nok okay igjen. 

 • 21.08.2011 kl.21:32
 • 1,-

Crazy ass motherfucker!

Jeg skal i jobbintervju på søndag! OMG

Kill me now

 • 19.08.2011 kl.22:54
 • 0,-

Hjelpes meg!
Well, hello there! Where did little Harry Potter go..?


 • 12.08.2011 kl.16:08
 • 1,-

Tenk om..

Det er ikke bare bare å være ung. 

Vi er fortsatt i en startfase. Det er mange valg og faktorer å ta hensyn til. Det er lenge før en kan være sikker på noe som helst. Har jeg gjort det riktige valget? Er det dette jeg vil? 

Når man enda er ung sier man: "Jeg vil oppleve mer av Norge og resten av verden!", og før du vet ordet av det står du fast mellom å følge drømmene dine og å bli værende der du er fordi du er redd, og når du blir gammel vil du tenke tilbake på den tiden å ønske du hadde gjort annerledes.

Hadde det ikke vært fint om en bare kunne slå ut vingene og fly hvor man ville? Jeg ønsker ofte at jeg kunne vært en fugl eller en blomst for en periode. Tenk så flott det må være å kunne sveve over skog og mark, eller så fredfullt og lite stressende det må kjennes å være en nysprungen liljekonvall. 

Man har så mange drømmer og muligheter.

Hvordan kan man vite at man ikke tar feil valg? Tenk om alt går til helvete? Og hva med drømmene? Tenk om de går i tusen knas? Tenk om?

Hvordan tør noen i det heletatt å velge?
Jeg vet ikke om jeg tør. 

 • 11.08.2011 kl.17:07
 • 0,-

Hjemmespa: Føtter

I dag fant jeg ut at jeg skulle skjemme bort de stygge tærne mine litt! Alt jeg trengte var dette:


Fotfil, fotskrubb og fotkrem

Pluss en bøtte med grønnsåpevann.

Jeg liker ikke føtter. Jeg synes føtter er stygge, men de fortjener jaggu å bli tatt vare på de også, og gjøres litt penere i hvertfall. I tillegg er det jo sykt avslappende og deilig.

Det jeg gjør for å behandle labbene er:

 • Først filer jeg føttene godt og fjerner det meste av hard og død hud.
 • Deretter setter jeg meg godt til rette, med føttene i en bøtte med varmt grønnsåpevann i ca 10 - 20 minutter for å myke opp gjenværende hard hud.
 • Så finner jeg fram min nye gode fotskrubb med sitronduft og masserer labbene i noen minutter hver
 • Skyll av
 • Jeg avslutter hele prosessen med å smøre på et godt lag med fuktighetsgivende fotkrem og tar på et par rene sokker for å holde på fuktigheten. 

DEILIG!

 • 10.08.2011 kl.19:18
 • 0,-

Hi world, Litauen del 2

Etter min to uker lange ferietur fikk jeg jo kjøpt med en del greier og gaver hjem til Norge. Ble jo helt gal da ting var så billig at jeg bare måtte kjøpekjøpe.


To stk lommebøker i ekte skinn. ca 300 kr til sammen.


Skinnbelte til pappa for ca femtilappen.


Megasøte kopper i porselen eller noe sånt for 100 kr. Elsker dem! Bursdagsgave til mamma.


Arty askebeger kjøpt i en bod i Sventoji. Bare måtte!


Armbånd fra shæresten ♥


Fotfil, hårbørste, ny Chloé-parfyme og masse økologiske hår og hudpleieprodukter. Alt dette koster ca 650 kr, og det er fordi parfymen koster 500 kroner. You do the math. Billig, ikke sant?!


Tre par sko. Sko og klær var forresten på lik prislinje som i Norge. 360 for de grå, 120 for de svarte og 180 for sandalene. I LIKE!

I tillegg til dette kom jeg hjem med hvitvin, én kg kaffe, 50 gram sitronte, rødvin, tre t-skjorter kjøpt på salg, vodka en kartong med røyk (fra sverige) og gave til storesøster.

Og tenke seg til at jeg, Ellen, hadde råd til å spise på restaurant hver eneste dag i to uker. Og selv om vi bodde i husvogner og på hoteller fulle av edderkopper, så må jeg bare si at det jeg har opplevd av Litauen var flott. Det er absolutt et fint sted å feriere.

Alle husene (til og med alle de som nesten faller fra hverandre og ser totalt bomba ut) er så fine. Nesten alle av mur. Fantastisk fine konstruksjoner.

Nei, det er ikke min siste gang i Litauen. Dermed basta!

Any questions?

 • 10.08.2011 kl.15:24
 • 1,-

Dreams

Jeg begynner å få sinnsykt lyst til å ta førerkortet for bil nå, men det er bare fordi jeg vil ha en dødssøt bil jeg kan leke meg gjennom landet med (og fordi det snart kan bli aktuelt å flytte litt lenger enn til Trondheim)

Jeg har i denne anledningen funnet min drømmebil som jeg EN DAG vil ha.


Toyota Corona RT40, 1966 modell. SUKK, den er så søt! Gamle biler... i say no more ♥

Men igjen, så er lappen alt for dyr og bilen enda dyrere siden ingen slike nesten fungerer lenger uten en skikkelig overhaling, og det har jeg ikke tid eller penger til heller.

Men det er jo lov å drømme!

 • 10.08.2011 kl.11:06
 • 1,-

Hi world, Litauen del 1!

Heia

Natt til søndag kom jeg tilbake fra Litauen etter to uker med billig fyll og for mye mat sammen med kjæreste Per og familien hans. Etter at vi hadde kjørt bil og båt og sånt i et døgn var vi i seng og bare; AWYEA! ENDELIG!! Så ble vi alle syke og spydde overalt. Grrreat.


Litt av Kaunas. Drittkamera.


Utsikten fra hotellrommet til meg og Per. Akkurat da satt jeg forresten og så på basketballkamp. Basket suger.


Eiketrær like utenfor hotellet. FRELST! Har alltid hatt lyst til å se en ordentlig eikenøtt.


Akvarium inne på et gigantisk kjøpesenter som heter Mega.

Litauen har forresten verdens beste pasta og kylling etter min smak. Litauen er best på mat. Punktum finale! Men de kunne spart seg all soppen. Sopp er BÆD.

Under oppholdet vårt var vi jo hovedsaklig på to steder. Den første uka var vi i Sventoji, like utenfor Palanga. Der fant vi en bar med en skikkelig bartender som lagde de _besteste_ drinkene jeg har smakt.


Drinks on me! Kostet mellom 20 og 35 kroner pr stk. BILLIG!

Siden Sventoji var en såpass liten plass ble jo vi, 14 harrynorsker, gjenkjent uansett hvor vi gikk, så vi fikk jo faste kelnere og ekstra mye oppvarting. Til og med når de var ferdige på jobb og var på byen hilste de på. Morsome disse menneskene!

Etter uka i Sventoji reise vi inn til storbyen Kaunas og ble blakke. YES!


Gresshopper var det nok av. Og stork! Alle barn kommer egentlig fra de baltiske landene.
In your face, du er ikke egentlig norsk!

Vi var i mange hyggelige selskaper og fikk alt for mye gourmet-mat og rariteter å stappe i trynet i en hel uke før vi kjørte til Klaipeda for å ta båten over til søta bror for å komme oss hjem.

 • 09.08.2011 kl.22:50
 • 1,-

, Trondheim

Jeg heter Ellen og bor for tiden i Trondheim, og her jobber jeg i en blomsterbutikk. På bloggen kan du finne litt av hvert om min hverdag og mitt liv, ting jeg interesserer meg for og alt annet jeg kan finne på å ha lyst til å skrive om. Lurer du på noe, eller ønsker å kontakte meg: ellenmr@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits