april 2011

Påske

YAY FERIE! 

Og i helgen drog jeg og Per først til Orkanger, så reiste vi til Steinkjer på søndag. På mandag var vi på bytur, og mamma spanderte masse nye klær! ♥ (fine t-skjorter og bukser, shorts, bluser, veske, yay!) Så gikk vi en fin tur i skog og mark. Sprek ungdom! 

Så kom tirsdag og Per stakk til Stjørdal for å kjøre opp. Det gikk ikke så bra... Tulla, han bestod med glans! ♥ Og da stakk jeg til Trondheim, så kjørte vi hele veien hjem til Haltdalen! 

Og så ble det onsdag og vi stakk til Røros en snartur for å kjøpe bursdagsgaver og middag. Jeg har aldri vært på Røros før jeg. LORD, det var masse folk.

Og i dag, i dag er det ingen som vet hva som skjer. 

 • 21.04.2011 kl.12:18
 • 1,-

Våryr

Nå er det faktisk ordentlig vår! Kommer det et eneste snøfnugg til, så dreper jeg noen, for nå er jeg lei. I dag kunne jeg endelig gå i strømpebukse, shorts, t-skjorte og en tynn cardigan, uten å fryse! Meget fornøyd.

I går tok jeg min første tur på sykkel. Det var gøy! Det kjentes at det har vært vinter. Mine lår er døde! 
Jeg sykla til butikken, hvor jeg greide å glemme lommeboken min. Jeg får sykle en tur i dag og å hente den! Flotters.

Ellers har det vært en grei skoledag i dag, og snart er det påskeferie! Da stikker jeg og kjæreste sammen med mange flere til Orkanger for å feste. Gledes! Deretter stikker vi til Steinkjer på søndag, og kjæreste kjører opp på tirsdag! Det blir stas. Sjåfør på meg! ♥

Nå skal jeg ut å leke meg i sola.

Q: Hva skal du i påsken?
Q: Har du innstilt deg på vår? 

HEJHEJ

 • 14.04.2011 kl.14:41
 • 1,-

Less than..

30 days! Til russetid! ♥

Svartruss FUCK YEAH, for vi er ekte russ vi og, tenk!

 • 07.04.2011 kl.18:57
 • 0,-

Vi har en date

I dag skal jeg og Per kjæreste ha filmkosedag + paradisedag siden jeg var slik en trist frøken i går. Det blir fint og flott. Snill kjæreste.

Forresten, så hadde jo jeg og Per halvårsdag på mandag, så da måtte vi jo feire! Da drog vi til Trondheim Torg og møtte Maren. Jeg kjøpte meg søte sommersko, fikk sen bursdagsgave fra Per og pratet masse tull! Etterpå skilte vi lag med Maren og busset til Heimdal og spiste masse god mat på Fellini. BTW Jeg fikk parfyme. Chloé ♥

Akkurat nå... så lurer jeg på hvor min kjære har blitt av. Bortevekke

 • 06.04.2011 kl.15:51
 • 0,-

Takknemlighet

Jeg er veldig takknemlig for at slike flotte folk som Aslaug finnes, som man kan sitte å snakke med i timevis om alt og ingenting. Takk for at du er så fantastisk som du er ♥

Jeg er takknemlig for at kassadamen på Bunnpris gav meg 76 kroner tilbake etter at jeg betalte 70 kroner med en hundrelapp, da jeg kjøpte meg tre sjokoladeplater i dag.

Jeg er takknemlig for at jeg ikke har småsøsken som plager meg til alle døgnets tider.

 

Jeg er ikke fullt så takknemlig for at hodeputa mi er full av voks etter at kjæreste har lånt den.. Men jeg er glad i han selv om håret mitt blir helt jævlig.

Takk ♥

 • 06.04.2011 kl.00:12
 • 1,-

Heia

Jeg har hatt kjæreste i et heeelt halvår i dag

 

 

♥

IlovePer

 • 04.04.2011 kl.23:00
 • 1,-

, Trondheim

Jeg heter Ellen og bor for tiden i Trondheim, og her jobber jeg i en blomsterbutikk. På bloggen kan du finne litt av hvert om min hverdag og mitt liv, ting jeg interesserer meg for og alt annet jeg kan finne på å ha lyst til å skrive om. Lurer du på noe, eller ønsker å kontakte meg: ellenmr@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits